Lett og godt. Dette er en rask rett som de fleste liker!
Server gjerne med en rømmedressing til. Oppskrift på dette her: http://monicasoppskrifter.blogspot.com/2010/03/rmmedressing.html
- 1 pk smårettskinke
- 1/2 purre - i fine strimler
- Noen få salatblader i strimler
- 8-10 cherry tomater delt i to
- 1 avocado i store biter
- 1 liten boks feta ost
- 1 håndfull pinjekjerner
- 500 g pasta: skruer, penne eller farfalle
- Olje, salt, pepper, sitronsaft
- Sett over vann til å koke pasta.
- Finn fram en salatbolle og ha først i tomatene. Dryss litt salt over, og når det har gått 5 minutter heller du evt av vann som har rent ut av tomatene. (Ikke nødvendig hvis du har faste, fine tomater)
- Kok pasta til den nesten blir al dente. Viktig at pastaen ikke blir overkokt! Hell av vannet i et dørslag og skyll pastaen i rennende, kaldt vann.
- Ha purre, salat, feta ost og skinkebitene i salatbollen og bland godt.
- Sett ovnen på grill. Legg pinjekjernene på et stekebrett og grill de i noen minutter til de er gylne. Følg med, for dette går fort.
- Ha pastaen over i salatbollen, bland og krydre med salt og pepper. Ha i noen dråper sitronsaft og litt olivenolje. Bruker du fetaost som har ligget i olje kan du droppe det.
- Vend avocadobitene forsiktig inn i salaten. Dryss pinjekjernene over tilslutt.
Velbekomme!
4 kommentarer:
Hei
Ville bare si at jeg nevner denne fine bloggen i min blogg i dag:) Takk for fin blogg! Heidi:)
Takk skal du ha. Så hyggelig av deg. Sånne kommentarer gjør at jeg holder lysten i gang m å blogge!
Skal ta en titt inn hos deg straks også såklart:)
Det er jeg enig med deg i! Det blir litt altoppslukende til tider, da er det hyggelig med respons:) Heidi
Veldig godt. Brukt litt mindre spagetti og da ble alt borte (2 personer). Passet godt med Rose-vin til.
Nils
Legg inn en kommentar