Pasta baby!
- 2 kyllingfileter
- 3 fedd hvitløk
- 1 liten rød paprika
- 1/2 brokkoli (evt noen minimais)
- 3 ss pesto (gjerne fra Barilla)
- 1 dl matfløte
- 1 dl lettmelk
- 3 ss pinjekjerner
Fremgangsmåte:
- Skjær kyllingfiletene i biter og krydre dem med salt og pepper. Ha litt olje i en stekepanne og stek kyllingbitene til de er akkurat gjennomstekt. Finhakk hvitløken og la den få surre litt sammen med kyllingbitene.
- Ha i pesto, matfløte og lettmelk i panna, rør rundt og tilsett litt salt og nykvernet pepper. La det småkoke i pannen i 5-7 minutter. Legg i noen paprikabiter helt på slutten.
- Kok pasta al dente. Mot slutten av koketiden har du i små brokkolibuketter. Rist pinjekjernene i ovn eller en tørr panne. Følg med; de skal bli såvidt gyldne. Server sausen over pasta. Dryss godt med pinjekjerner over og ha noen delte cherry tomater pluss litt parmesan-ost på toppen.
Guro anbefaler for øvrig en middagslur etterpå, for det er litt mektig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar