I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt!
Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten. Så litt 80-talls, ja...men jeg sier fram fra glemselen! Hva med å røre det fort fram i kveld og så nyte det foran tv'n til Gullrekka?
Til 3-4 pers
Ingredienser:
1 pakke terteskjell (8 stk i en pakke)
1 fiskepudding - kjøpes ferdig
1 boks med reker i lake
1 håndfull frosne selskapserter
2 gulrøtter gulrot
1 pakke aspargistopper
Dill eller gressløk
Sitron
Smør, melk og mel til hvit saus - se oppskrift her
Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten. Så litt 80-talls, ja...men jeg sier fram fra glemselen! Hva med å røre det fort fram i kveld og så nyte det foran tv'n til Gullrekka?
Til 3-4 pers
1 pakke terteskjell (8 stk i en pakke)
1 fiskepudding - kjøpes ferdig
1 boks med reker i lake
1 håndfull frosne selskapserter
2 gulrøtter gulrot
1 pakke aspargistopper
Sitron
Smør, melk og mel til hvit saus - se oppskrift her
- Lag en tykk hvit saus og rør så inn 1/2 dl lake fra rekene. Skvis litt saft fra en sitronbåt og ha finhakket dill eller gressløk i sausen.
- Skjær gulrøttene i små terninger og ha de i sausen. Kok i ca 5 minutter og ha så i erter og aspargis og la det putre noen minutter til mens du deler opp fiskepudding. Ha den også over i gryta, la det bli gjennomvarmt og smak så til med krydder. Tilsett rekene tilslutt, og da må det ikke koke lengre, ellers blir de seige.
- Varm skjellene i ovn som anvist på pakken. Server med saus i skjell, og en sitronbåt ved siden av.
2 kommentarer:
Dette skal jeg lage i kveld. Gleder meg. Veldig lenge siden jeg spiste dette sist
Dette ble veldig godt. Passet utmerket til "Så skal det låte". Hilsen Nils
Legg inn en kommentar