Det blir en del grilling her hjemme nå som goværet har kommet. Coleslaw er supert som tilbehør til grillmat og dessuten perfekt ved siden av en burger!
I dag spiste det vi det sammen med - hold deg fast....: Fiskepinner.
Dette er faktisk et hot tips. Vi varmet noen tortillalefser og hadde i sprøstekt fisk og litt coleslaw. Veldig, veldig god hverdagsmiddag og dessuten superkjapt og slenge sammen.
Jeg bruker Bengt Stiansens oppskrift på Coleslaw. Den kan godt lages dagen i forveien, men det er ikke et "must". La den likevel få stå litt kaldt før du spiser den.
Dette er Stiansens oppskrift. Jeg bruker litt mindre majones og creme fraiche, for å få den noe mindre mektig. I dag spiste det vi det sammen med - hold deg fast....: Fiskepinner.
Dette er faktisk et hot tips. Vi varmet noen tortillalefser og hadde i sprøstekt fisk og litt coleslaw. Veldig, veldig god hverdagsmiddag og dessuten superkjapt og slenge sammen.
Ingredienser:
- 300 g kål
- 1 stk gulrot
- 1 stk grønt, syrlig eple
- 2 ss finhakkede sylteagurk
- ca 0,5 dl majones
- 0,5 dl crème fraîche
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss sukker
- 1 ss hp-saus
- salt og pepper
Fremgangsmåte:
- Bland majones sammen med creme fraiche i en stor bolle. Ha i sitronsaft, sukker, H.P saus, hakkede sylteagurker, salt og pepper.
- Kutt opp kålen. Skjær av enden og den harde delen i midten, og kutt resten i strimler. De trenger ikke være så små. Riv gulrot og eple på rivjern.
- Bland grønnsakene inn i sausen og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper. Dekk over med plastfolie, og la det stå i kjøleskapet i minst 20 minutter.
1 kommentar:
Lurer på om du kanskje kunne ha skrevet hvordan du lager potetstavene det akkurat var bilde av. Så gode ut!!
(Jeg fikk ikke til å legge inn kommentar på melonsalaten, så skriver her istedet)...
Legg inn en kommentar