Knallgod pasta med skinke, erter og sopp. Lettvint og godt!
Denne retten har vel fulgt meg i snart 20 år. Lager den ofte når kjøleskapet nesten er tomt, for ingen store innkjøp er nødvendig. Jeg har som regel det som trengs.
Til 2 pers.
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
Denne retten har vel fulgt meg i snart 20 år. Lager den ofte når kjøleskapet nesten er tomt, for ingen store innkjøp er nødvendig. Jeg har som regel det som trengs.
Til 2 pers.
Ingredienser:
- 1/2 boks Bogskinke (eller annen skinke)
- 1 liten løk
- 1 fedd hvitløk
- 4 ferske sjampinjonger
- 1,5 dl frosne selskapserter
- 1,5 dl matfløte
- 1 ts sennep - helst grovkornet el Dijon
- 1/2 ts provencekrydder
- Smør, olje, salt og pepper
- ca 250 g pasta (gjerne farfalle, fusilli eller penne)
Fremgangsmåte:
- Kok pasta som angitt på pakken i fosskokende vann.
- Hakk løken. Del sjampinjongen i skiver. Stek løk og sopp i litt olje, gjerne sammen med litt aspik fra bogskinken. Skjær skinken i terninger og la den også få steke med litt til, sammen med finhakket hvitløk.
- Tilsett fløte og sennep, og kok opp. Ha i ertene og la det små koke et par minutter. Smak til med krydder tilslutt.
- Når pastaen er al dente heller du av vannet. Bland sammen pasta og sausen.
6 kommentarer:
Dette hørtes godt ut:)
Genialt!
Fantastisk, så enkelt og så godt! Takk :-D
Ja, ikke sant! :) Takk for tilbakemelding.
Monica
Det blir middagen for med og typen i kveld, takk for oppskrift :-D
Gled deg til middag:)
Legg inn en kommentar