lørdag 6. februar 2010

Nydelig ruccola salat - som passer som tilbehør til mange retter

Noen gang er det godt å ha en liten, enkel salat til
pasta, pizza eller paier.

Denne er blant mine favoritter!


 
Ingredienser:

  • 1 pk ruccola
  • 1 pk dill
  • ca 80 g fetaost - smuldret
  • En håndfull pinjekjerner
  • Saften av 1/2 sitron
  • Litt oliven olje
  • Nykvernet pepper og salt



Fremgangsmåte:


  1. Start med å sette ovnen på grill. Ha så en håndfull pinjekjerner over i en langpanne eller lign og sett inn i ovnen. Grill pinjekjernene lett, men husk å følge med for dette går fort! (Tar ca 3 min).
  2. Vask ruccola salaten og ha den over i en bolle. Smuldre fetaosten med hendene og grovhakk dillen, og ha begge deler over i bollen.
  3. Tilsett sitronsaft, ca 1 ts oliven olje, salt og pepper. Bland. Ha pinjekjernene over tilslutt.


I kveld blir det en enkel tynnbunnet pizza på oss og da passer denne perfekt som tilbehør!









Ingen kommentarer: