Noen gang er det godt å ha en liten, enkel salat til
pasta, pizza eller paier.
Denne er blant mine favoritter!
Ingredienser:
- 1 pk ruccola
- 1 pk dill
- ca 80 g fetaost - smuldret
- En håndfull pinjekjerner
- Saften av 1/2 sitron
- Litt oliven olje
- Nykvernet pepper og salt
- Start med å sette ovnen på grill. Ha så en håndfull pinjekjerner over i en langpanne eller lign og sett inn i ovnen. Grill pinjekjernene lett, men husk å følge med for dette går fort! (Tar ca 3 min).
- Vask ruccola salaten og ha den over i en bolle. Smuldre fetaosten med hendene og grovhakk dillen, og ha begge deler over i bollen.
- Tilsett sitronsaft, ca 1 ts oliven olje, salt og pepper. Bland. Ha pinjekjernene over tilslutt.
I kveld blir det en enkel tynnbunnet pizza på oss og da passer denne perfekt som tilbehør!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar