mandag 30. april 2012

Tapas & Barnedåp

I går var en stor dag. Vi hadde barnedåp for sønnen vår.
Dagen ble kjempe fin. Strålende sol, blide gjester, et fornøyd dåpsbarn og ikke minst god mat!

Feiringen hadde vi hjemme hos oss. Vi dekket langbord i kjelleren, og 25 gjester spiste seg gjennom mange spennende tapasretter. Det ble servert hot chorizopølse med ovnsbakt paprika, poteter i tomatpesto, scampi med ingefær, hvitløk og chili, lettrøkte italienske skinker, saftig kyllingbryst med fetaost, foccacia, urtedressing, hummus og mye annet godt.

Tomat og mozzarella salat med balsamico dressing er alltid en hit. Så enkelt og så godt! Denne var borte på null komma niks.  
 

All maten var helt nydelig og komplimentene haglet. Her kan jeg tillate meg å skryte litt, for dette sto jeg ikke for selv. Vi hadde nemlig bestilt fra MatHilde. http://www.mathilde.no/
 
For en del år tilbake jobbet jeg litt for dette lille cateringfirmaet i helgene, så de var et opplagt valg når jeg for en gang skyld skulle sette bort matlagingen til noen. De er en spennende cateringleverandør som lager alt fra bunnen av og bruker gode råvarer. Maten er smakfull, lekkert presentert og helt etter min smak. Litt annerledes enn tradisjonell cateringmat som man er vant med. Dessuten er konseptet er genialt for de kommer hjem og anretter alt på fat. Dermed er det enkelt og svært behagelig å være vertinne for man kan bare å sette seg til bords og hive innpå. 

Alle gjestene våre skrøt av maten. Jeg vil varmt anbefale MatHilde!
 
 
Et skikkelig kakebord måtte vi også ha på denne store feiringen. Svigermor overgikk seg selv nok en gang og lagde denne fantastiske kremkaken. Riktig så dekorativ, men også kjempe god!
Denne dagen kommer vi til å huske lenge.
Tusen takk til alle dere som var med og feiret våre kjære lillemann!


Ingen kommentarer: