Om Monica

Velkommen til min kokebok...som aldri blir helt ferdig og som kan leses av den som vil!

Her på bloggen samler jeg mine favoritt oppskrifter. Hva finner du her? Mange enkle, raske hverdagsretter og en del mat fra middelhavet. Noen kaker, desserter og festmåltider blir det også. Alle oppskriftene er prøvd ut, og bare de som har det lille ekstra kommer med.

Våren 2010 startet jeg bloggen Monicas Matverden da jeg var i min første barselpermisjon. Etter det har blogginteressen økt jevnt og trutt og nå har den blitt en stor del av hverdagen. Jeg skriver fast for Romerikes Blad og tar ulike matskribentoppdrag i tillegg.
 
Jeg er en foodie. Tenker, ånder og planlegger mat hele dagen. Min lidenskap er god, hjemmelaget mat fra alle verdenshjørner! Jeg har bodd 10 år utenlands og har en spesiell forkjærlighet for fransk mat og kultur.
For mange år siden studerte jeg på hotellfagskole i Sveits med mat og drikke som spesialisering. Etter det jobbet jeg en kort periode som lærling på kjøkken. Nå er jeg mamma til to små barn og lager mest sunn og god hverdagsmat. Som regel er det bare et lite triks her og der som gjør at en rett smaker litt ekstra godt. Det er disse små tipsene jeg har lyst til å dele med andre.

Følg meg gjerne. Jeg blir kjempe glad hvis du legger igjen en kommentar etter at du har vært på besøk eller når du har testet en oppskrift!

/Monica