Tagliatelle, kremet saus og laks er en fantastisk kombinasjon! Bonus: Denne middagen går dessuten kjempe fort å lage.
Ingredienser:
- Litt olivenolje
- 1 gul løk
- 1 liten grønn paprika
- 1 liten rød paprika
- 1 beger crème fraîche
- Salt, pepper
- 1 pakke røkelaks- ca 250g, strimlet
- 1 liten boks med krepsehaler
- En neve dill
- 1 pakke tagliatelle
Til servering kan man ha litt revet parmesan og noen sitron eller limebåter.
Fremgangsmåte:
- Skjær løk og paprika i tykke strimler. Ha olivenolje i en stekepanne. Tilsett løk og paprika. Fres det ett minutt på høy varme, og la det deretter småputre på middelsvarme i ca 5 minutter.
- Sett over pastavann, og kok tagliatellen til den er al dente.
- Ha crème fraîche rett i stekepannen sammen med løk og paprikaen, og smak det til med salt og pepper. La det små koke noen minutter, og ha i en skvett av pastavannet for å få fin konsistens på sausen.
- Finhakk dill og ha litt i sausen, og pynt med resten ved servering.
- Bland Crème fraîche-sausen sammen med pasta'n. Legg så røkelaks og krepsehaler på toppen og la det stå under lokk noen minutter (men ta gryta vekk fra varmen).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3sRsSz9fU3Tm1CNWbXqFvjssYFJrbWBxWnexXQIjU5wEIyB5om01qVlUP1_RKqGIoysg7PW8yLJlVuri8WTKQyI56Qj6SzmWnKbFVxw9MDV4pPvDxuPvWlWvk2DVAHYISYwc-hvrh8gIv/s200/IMG_0422.jpg)
Serves med revet parmesan og et dryss med finhakket dill og gjerne noen sitron-eller limebåter.
Mmm...
Mmm...
5 kommentarer:
Det var kjempe digg! Takk for oppskrift:)
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.
Here is my web site ... Asunnot Bodrumissa
Legg inn en kommentar