![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaZdGVb2q6Pgi_MuRby6JQOOMxH6noBkzb9-URu6YuL8z998mgAcv-v06P_EsxNubN0XV71g0ltm11lhY3e4uNa7bV55Bb-Lz4cFyiVNoAlakW7S1SIphiDxHUnBHPZ2YWhjU3R9_SRWM_/s1600/1.jpg)
Dette er helt perfekt middag når man brygger litt på en forkjølelse, ...eller bare vil ha noe digg å varme seg på en grå høstkveld. Masse smak og proppfull av sprø grønnsaker!
Ingredienser:
(ca 3 porsjoner)
- 1 boks kokosmelk
- 4,5 dl kyllingbuljong
- 1/2 ss Fish sauce (valgfritt)
- 1 rødløk, i tynne båter
- 3 vårløk, i tykke skiver
- 1/2 rød paprika i strimler
- 1/2 liten brokkoli i små buketter
- 8-10 sukkererter
- 1 liten grillet kylling uten skinnet (eller 2-3 kyllingfileter)
- Frisk koriander som garnityr
- 1 ts nøytral olje
Fremgangsmåte:
- Strimle kyllingen. Hvis du bruker fileter så skjær disse i biter, og stek dem raskt i en panne.
- Finn fram en stor kjele eller gryte. Ha i litt olje. Fres rødløken i kun 1-2 min. Ha også i vårløk som du har skjært i tykke biter på skrå. Ha i Tom Kha soup mix og rør inn kokosmelk og kyllingkraft. Tilsett litt Fish sauce for ekstra skarp, salt smak. La det koke opp og ha i små brokkoli buketter.
- Tilsett kyllingstrimler, paprika og sukkerter og la det putre videre ca 2-3 min. Ved servering har du over litt frisk koriander.
- Ready steady... eat!
Fin på egenhånd. Kan også spises sammen med litt ris.
Denne suppeposen er virkelig fenomenal! :) Bra innlegg.
SvarSlettenig. prøvde den i kveld. kjempe deilig!!!
SvarSlettLagde og spiste den nettopp. Brukte endel mer kylling da jeg trener og trenger protein! Fantastisk god!!:)
SvarSlettSå bra! Stas med hyggelige kommentarer dere:)
SvarSlettKjempegod og superenkel å lage!! :D
SvarSlett