![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrI9VJ0PDRkSxfrlljtICmSCdP_xMzYOCdxQYkW-0xYxLSyLjYBSpRmGztw9l2fFMoLZ-1S4q3iVQuZ4lcrX23taD_MOmomMSdyyB6PoJiFB_OWf9vbkKvSye-cWVsdhdGKYPTTLDS629R/s320/1.jpg)
Spesielt vil jeg anbefale varianten Ravioli fylt med Steinsopp. Jeg liker å spise den som den er. Har bare litt godt smør til, havsalt og et dryss parmesan ost. Keep it simple, for ingen ting mer trengs.
En herlig lunsj...sukk. Spiser grønnsaksrasjonen min senere!
En herlig lunsj...sukk. Spiser grønnsaksrasjonen min senere!
Ingredienser:
Kok pasta som etter anvist på pakken. Vær nøye med å holde den korte koketiden for best resultat. Ta pasta ut av kjelen. Ha i en klump smør i kjelen og la det smelte forsiktig. Ha i pasta'n igjen, og vend i smøret. Server med masse parmesan ost og et dryss havsalt.
Lukk øynene og nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar