Sider

fredag 22. oktober 2010

Killer chorizopasta med fløtesaus

Denne superkjappe pastaretten passer best å nyte på sofaen en sløv dag når du virkelig vil kose deg! Og det kan nok passe med en siesta etter på. Say no more...


Ingredienser:
Til 2 
  • 1 klatt med smør
  • 1 ss olivenolje
  • 2 hvitløkfedd
  • 1/2 løk
  • 125 g chorizo pølse
  • 1 boks hermetiske tomater
  • Friske urter - gjerne timian, rosmarin eller basilikum
  • 1/2 ts sukker
  • 1 1/2 dl fløte
  • 1-2 dråper tabasco
  • Salt, pepper
  • Pasta - gjerne Penne
  • Parmesan ost

Fremgangsmåte:
  1. Hakk løken. Smelt smør i en stor gryte eller panne og ha også i litt olivenolje. Ha i frisk timian eller en rosmarin stilk hvis du har. Fres løken i dette noen minutter og tilsett deretter finhakket hvitløk og chorizopølse som er delt i små terninger. La det steke med. Ta ut urtestilkene.
  2. Ha i tomatboksen, sukker, tabasco, salt, pepper og la det små koke ca 5 min.
  3. Tilsett fløte og la det koke opp. Smak til om du vil ha litt ekstra fløte i. La det putre i 5-10 min til, mens du koker pasta.
Server med masse parmesan ost over, og evt litt finhakket basilikum.


3 kommentarer:

  1. Dette så nydelig ut, og det er aldri et minus at det er raskt å lage. :-)

    SvarSlett
  2. Denne så veldig god ut Monica! Nå er det på tide og treffes så jeg får høre litt om ferien deres!

    SvarSlett
  3. Åhh, dette ser nydelig ut:) Må absolutt prøves ut:)

    SvarSlett