tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post5953067824351226231..comments2024-03-16T00:15:21.992+01:00Comments on Monicas Matverden: Familiens Biff StroganoffMonicahttp://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-77780643678412832422015-09-13T22:43:48.504+02:002015-09-13T22:43:48.504+02:00Ja, så absolutt!Ja, så absolutt!Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-73973346640378419322015-09-08T20:09:21.456+02:002015-09-08T20:09:21.456+02:00Kan jeg bruke oksestek til dette?
Kan jeg bruke oksestek til dette?<br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-27301862134129181302015-06-04T10:02:43.047+02:002015-06-04T10:02:43.047+02:00Hei hei!
Ja, det var mye godt på 80-tallet, og:)
J...Hei hei!<br />Ja, det var mye godt på 80-tallet, og:)<br />Jeg bruker som regel høyrygg (fra okse) når jeg lager denne. Er ingen snobb bår det gjelder tomatpure - bruker det jeg har. De helt vanlige...<br />MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-56824395276573596862015-05-30T02:11:48.142+02:002015-05-30T02:11:48.142+02:00Hei! Var på jakt etter akkurat nettopp en slik 80-...Hei! Var på jakt etter akkurat nettopp en slik 80-talls gryte av Biff Stroganof, så nå må jeg takke!!! Kommer til å bruke Lett-Rømme som på 80-tallet :-) og fordi jeg har det i kjøleskapet. Må bare skille seg litt, det er ikke farlig, jeg tilsetter nok også en dæsj med rødvin eller basamico og kanskje et par dråper worchestershire-saus. Slår det over kjøttet og surrer det litt rundt mot sluttstekingen.<br />Lurer på hvilket kjøtt du bruker, helt spesifikt (og om det noe du helst ikke vil kjøpe/bruke). Lurer også på hvilken tomatpure du foretrekker?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-15487709395105856432015-02-08T21:24:48.583+01:002015-02-08T21:24:48.583+01:00Lettrømme.
Jeg styrer alltid unna Seterrømme for d...Lettrømme.<br />Jeg styrer alltid unna Seterrømme for den er for fet, synes jeg.Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-18750358374435894092015-02-07T10:17:40.360+01:002015-02-07T10:17:40.360+01:00Bruker du lettrømme eller seterrømmme.Bruker du lettrømme eller seterrømmme.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-39190834773150789482014-05-06T19:42:43.847+02:002014-05-06T19:42:43.847+02:00Hei Eva. Kaffe høres spennende ut. Dette er en fam...Hei Eva. Kaffe høres spennende ut. Dette er en familieoppskrift så den tør jeg ikke messe med. Angående steking av kjøtt, så synes jeg personlig at det går fortere å gjøre det i en stekepanne ved siden av ved så store mengder. Vanner man pannen ut får man heldigvis med de gode smakene da og. MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-68649837789921276672014-05-06T10:29:57.607+02:002014-05-06T10:29:57.607+02:00Jeg lager gjerne en variant med litt kaffe som sma...Jeg lager gjerne en variant med litt kaffe som smakstilsetting. Hvorfor ikke steke kjøttet i jernpannen litt om gangen og ta det ut etterhvert og tilbake igjen når løken er blanket? Da spaer man en stekepanne og er sikker på at alle gode smaker blir i gryten :) EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-74868291336506407052014-01-22T11:27:16.250+01:002014-01-22T11:27:16.250+01:00Så bra. Takk Vegard.Så bra. Takk Vegard.Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-2878839108604104402014-01-20T12:40:38.147+01:002014-01-20T12:40:38.147+01:00Herlig oppskrift! Skal testes ut.Herlig oppskrift! Skal testes ut.Vegardhttp://www.matbok.no/biff-stroganoff/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-10240994104762994042013-10-25T19:57:22.593+02:002013-10-25T19:57:22.593+02:00Hei Bente.
Jeg har ikke prøvd uten, men du det bli...Hei Bente.<br />Jeg har ikke prøvd uten, men du det blir jo gode smaker uansett. Bare noe annerledes kanskje. Du kan for eks ha i litt mer paprikakrydder og evt kjøttbuljong, tenker jeg. Lykke til:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-53390541400168899412013-10-25T15:55:54.307+02:002013-10-25T15:55:54.307+02:00Hei
Tenkte å prøve denne oppskriften i dag, men h...Hei<br /><br />Tenkte å prøve denne oppskriften i dag, men har ikke tomatpuré. Kan jeg erstatte med noe annet?<br /><br />Mvh BenteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-2149834192055674002013-09-25T09:47:22.822+02:002013-09-25T09:47:22.822+02:00Jaja menn, det er klart man kan erstatte rømme med...Jaja menn, det er klart man kan erstatte rømme med crème fraîche.<br />Men her på min blogg skriver jeg om det jeg synes er best, og akkkurat denne retten synes jeg blir bedre på smak med rømme...Familien har spist den sånn i snart 30 år så det har nok noe med det å gjøre:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-38806924679073278722013-09-24T23:28:54.324+02:002013-09-24T23:28:54.324+02:00Men brukar du creme fraiche i staden for rømme, sl...Men brukar du creme fraiche i staden for rømme, slepp du heile problemet med at det skil seg ved koking. Creme fraiche er best i varme rettar..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-14163315816120958152013-09-24T08:31:24.528+02:002013-09-24T08:31:24.528+02:00Ja, det er jo sant. Har laget dette sikkert hundre...Ja, det er jo sant. Har laget dette sikkert hundre ganger så tenker ikke så mye over det. Men har lagt det til i oppskriften:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-33769948044823003282013-09-23T17:16:50.725+02:002013-09-23T17:16:50.725+02:00Dette har jeg og vokst opp med! Nammm... Som et li...Dette har jeg og vokst opp med! Nammm... Som et lite tips så skiller rømme seg lett om den kokes. Så lurt å ha den i når sausen er ferdig kokt:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-49859421463854479752012-11-10T09:36:10.797+01:002012-11-10T09:36:10.797+01:00Hi Ola.
Ja, jeg mente paprikakrydder!
Takk for kom...Hi Ola.<br />Ja, jeg mente paprikakrydder!<br />Takk for kommentaren. Nå retter jeg opp oppskriften.Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-35602248779626623952012-11-10T00:06:20.100+01:002012-11-10T00:06:20.100+01:00Hei, er det paprikakrydder du mener?
Hilsen OlaHei, er det paprikakrydder du mener? <br />Hilsen OlaAnonymousnoreply@blogger.com