tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post4722966102677378931..comments2024-03-16T00:15:21.992+01:00Comments on Monicas Matverden: God søndagsmiddag: Indrefilet av svin med baconMonicahttp://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-83152647866338780012012-11-10T09:08:38.039+01:002012-11-10T09:08:38.039+01:00Det er vel en smaksak, men vil du ha kjøttet mediu...Det er vel en smaksak, men vil du ha kjøttet medium stekt så kan det taes ut ved rundt 70 grader. <br />Akkurat svinekjøtt liker vi litt bedre stekt her.<br />MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-5813366625748108022012-11-09T21:14:37.053+01:002012-11-09T21:14:37.053+01:0080°C?! Det må da bli bra tørt!80°C?! Det må da bli bra tørt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-91965262305266711702012-08-27T15:10:27.014+02:002012-08-27T15:10:27.014+02:00Denne retten er kjempefin og fylle med smøroster. ...Denne retten er kjempefin og fylle med smøroster. Del svinefileten nesten i 2 deler og fyll i den osten du måtte ønske.<br />Det er også digg og surre tynne spekeskinke skiver rundt i stedet for bacon,men smak og behag.<br />Kjempeflott side det her Monica<br />Mvh Tom Roger i Ringsaker Honning<br /><br />http://honningbiene.blogspot.no/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05770237297000254875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-62428483734530634782012-07-31T08:32:51.238+02:002012-07-31T08:32:51.238+02:00Hyggelig å høre:)Hyggelig å høre:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-74482544144296934902012-07-29T18:45:36.774+02:002012-07-29T18:45:36.774+02:00Takk for herlig oppskrift, konen va veldig fornøyd...Takk for herlig oppskrift, konen va veldig fornøyd med middagen!;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-16957337087553226802012-02-11T21:34:06.986+01:002012-02-11T21:34:06.986+01:00I kveld har jeg prøvd denne maten, og det var kjem...I kveld har jeg prøvd denne maten, og det var kjempe godt :) Jeg gjorde som anonym: cognac istedenfor soya :)Veroniquehttps://www.blogger.com/profile/13171907277499227823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-71540795103022713052012-01-26T20:11:47.058+01:002012-01-26T20:11:47.058+01:00Vi pleier å ha potetene på et stekebett og holde a...Vi pleier å ha potetene på et stekebett og holde av litt plass til svinetfileten så den også kan legges der (har ikke noe folie over). Lar potetene få steke sånn omtrent 15 min alene først. Men her kommer det jo an på hvor stor svinefilet du har og hvor hardt den stekes i panna. Anbefaler å bruke steketermometer på kjøttet.<br />Hilsen MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-42693148928215148712012-01-25T16:33:19.595+01:002012-01-25T16:33:19.595+01:00Denne oppskriften må jeg bare prøve! :) Et par spø...Denne oppskriften må jeg bare prøve! :) Et par spørsmål: skal kjøttet ligge oppi med potetene, med aluminiumsfolien over? Hvor mye tid bør det være igjen før potetene er ferdig før man legger i kjøttet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-66460800702091468152011-12-13T22:23:56.764+01:002011-12-13T22:23:56.764+01:00Ble en kjempesuksess her også :D Takk for god opps...Ble en kjempesuksess her også :D Takk for god oppskrift!Jennynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-48732862187836668812011-04-13T22:13:17.223+02:002011-04-13T22:13:17.223+02:00Jeg blir så glad av å lese de hyggelige kommentare...Jeg blir så glad av å lese de hyggelige kommentarene deres. Tusen takk :-DMonicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-74936204995760007942011-04-05T20:45:58.395+02:002011-04-05T20:45:58.395+02:00Heisann!
Takk for suveren oppskrift :) sitter her ...Heisann!<br />Takk for suveren oppskrift :) sitter her stappmett med et glass rødvin og nyter en tirsdagskveld med min kjære!<br /><br />Neste gang skal vi teste din biff stroganoff :)<br /><br />Ha en fin kveld!<br /><br />Mvh Sondre og StineSondreogstinehttp://Lille-fillip.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-10206326945145191052011-03-20T17:33:47.673+01:002011-03-20T17:33:47.673+01:00Oppskriften på indrefilet med bacon og ovnsbakte p...Oppskriften på indrefilet med bacon og ovnsbakte poteter var helt nydelig!!!Alle i familien var veldig fornøyde:-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-82619634087573942212011-02-03T12:51:05.046+01:002011-02-03T12:51:05.046+01:00Ååå det så fantastisk godt ut! Mange som kan lage ...Ååå det så fantastisk godt ut! Mange som kan lage mat hos deg -for en flink samboer du har også:)Helenahttps://www.blogger.com/profile/16920183246170533157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-85311979194544641362010-03-10T10:51:37.826+01:002010-03-10T10:51:37.826+01:00Det skal jeg prøve neste gang! :)Det skal jeg prøve neste gang! :)Monicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-45176792625527201962010-03-10T10:40:01.388+01:002010-03-10T10:40:01.388+01:00Hei her har du et tips som er populært hos oss - v...Hei her har du et tips som er populært hos oss - vi bruker 1-2 ss cognac istedenfor soyasaus i sausen. Vi bruker også erstatte baconet rundt med et fyll av ost(osteskive) og sprøstekt skinkeskive, noe som er også er godt.Anonymousnoreply@blogger.com