tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post4579980313834628834..comments2024-03-16T00:15:21.992+01:00Comments on Monicas Matverden: Pizza med parmaskinke på italiensk visMonicahttp://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-67925811163150892382014-04-15T13:58:54.065+02:002014-04-15T13:58:54.065+02:00Det kan jeg tenke meg. Takk for tips. Hadde vært y...Det kan jeg tenke meg. Takk for tips. Hadde vært ypperlig med en sånn når jeg baker Naan også gitt:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-46413439304425629412014-04-14T10:03:55.720+02:002014-04-14T10:03:55.720+02:00Kommer enda et skritt nærmere skikkelig italiensk ...Kommer enda et skritt nærmere skikkelig italiensk pizza ved brukt av Baking Steel, bakesten i stål. Leder varme 18 ganger bedre enn tradisjonelle bakestener. Med ovn som går til 300 grader er pizzaen ferdig på 3 minutter, ved ovn som går til 250 er de ferdig på 5-6 minutter. Blir en fantastisk "crust" :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-39462048244683917172012-04-01T22:36:20.130+02:002012-04-01T22:36:20.130+02:00Pizza kan såklart lages på mange måter, dette er b...Pizza kan såklart lages på mange måter, dette er bare en variant. Man kan ha i mer olje, men jeg synes ikke det trengs, så derfor lar jeg det være. Før lagde jeg tomatsaus mer som du beskriver, men jeg har gått over til å kjøre den i stavmikser. Synes konsistensen passer bedre på denne typen pizza. Give it a try davel;)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-83152233173830576592012-04-01T02:11:19.464+02:002012-04-01T02:11:19.464+02:00du har alle di rette ingrediensene i sausen, men g...du har alle di rette ingrediensene i sausen, men gjør det forferdelig galt!:( hvitløken skal freses i panna med olie til den så vidt tar farge, så har du over tomatene dine, og krydderet, og rikelig med salt... la det koke godt inn og styr unna kjøkkenmaskin! det samme gjelder for deigen, du har for lite olie og for lite vann!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-37335562216707184912012-03-28T13:50:25.208+02:002012-03-28T13:50:25.208+02:00Hei! Prøvde pizzabunnen din i dag på steinplate (j...Hei! Prøvde pizzabunnen din i dag på steinplate (jamie oliver 200 kr ca). Beste pizzabunn jeg noen gang har smakt! Den bli krispy, krønsji og rett og slett steingod!! Denne kommer jeg alltid til å bruke :) Takk skal du ha. Hilsen KristineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-24226111900839211282012-03-26T19:15:32.195+02:002012-03-26T19:15:32.195+02:00Knut Erik Grødal - det fins massevis av syndere i ...Knut Erik Grødal - det fins massevis av syndere i Italia.<br />Et tips jeg lærte der er å strø et fint lag med parmesan over bunnen før du har på saus og ost.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-61049084661195509392012-03-26T16:43:21.557+02:002012-03-26T16:43:21.557+02:00Hei.
Så et tips på MasterChef Australia, der brukt...Hei.<br />Så et tips på MasterChef Australia, der brukte de en uglasert terrakottaflis til å steke pizza på. Framgangsmåte den samme, legges i kald ovn.<br />Uansett pizzaen din ser lekker ut.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-51330775982111985052012-03-26T16:06:55.428+02:002012-03-26T16:06:55.428+02:00Jeg må bare få komme med en kommentar på dette: I ...Jeg må bare få komme med en kommentar på dette: I Italia er det en "dødssynd" med parmesan på de fleste pizzaer. Men det driter jeg i, for denne så meget god ut :Dknut Erik Grødalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-51386355271837815982012-03-26T15:18:34.035+02:002012-03-26T15:18:34.035+02:00Så supergod ut! Har trodd dette med pizzastein bar...Så supergod ut! Har trodd dette med pizzastein bare var tull, men nå frister det etter å ha lest innlegget ditt. Digger pizza med tynn bunn Italian Style med parmaskinke.Cecilie NCnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-64283276512584627522012-03-26T14:54:38.871+02:002012-03-26T14:54:38.871+02:00Har et par tips hvis du vil at bunnen skal bli end...Har et par tips hvis du vil at bunnen skal bli <i>enda</i> bedre:<br /><br />Lag deig om morgenen samme dag som du skal lage pizza. Bruk kaldt vann og litt mindre gjær. Kna deigen for hånd - strekk den jevnlig under eltingen. La den så heve tre-fire timer før du knar den til på nytt. <br /><br />Når du skal lage bunn, gjør dette uten å bruke kjevle. Klem deigemnet til du har en rund skive med ca. 1 - 2 cm tykkelse. Knyt venstre hånd og løft deigen med denne. Bruk tre-fire fingre fra høyre hånd, og snurr deigen rundt i luften før du fanger den igjen med knyttneven. Nå skal du ha fått en tynn bunn, som du kan ytterligere strekke på benken. Bunnen skal være så tynn at den <i>nesten</i> er gjennomsiktig. Teknikken krever litt øving, men gir veldig godt resultat. Etter 6-7 pizzaer bør du begynne å få litt "schwung" på det. Lykke til!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-84311096402451875192012-03-26T11:06:00.487+02:002012-03-26T11:06:00.487+02:00Har funnet ut at Pizzasteinen min kommer fra kjøkk...Har funnet ut at Pizzasteinen min kommer fra kjøkkenbutikken Kitch'n. <br />Det går visstnok an å få tak i en liknende stein hos en steinforhandler, men det har ikke jeg prøvd da.<br /><br />Jeg synes blåmuggost på pizza er godt som en aveksling, men lager det sjelden for han jeg deler hus med er nok enig (med anonym over) at dette er en kardinalsynd mot pizza...Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-40350110239073339962012-03-26T09:31:11.606+02:002012-03-26T09:31:11.606+02:00:-) Ler av blåmuggost-kommentaren...:-) Pizzaen så...:-) Ler av blåmuggost-kommentaren...:-) Pizzaen så i hvert fall god ut og må prøves.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-14186387257620277582012-03-25T23:43:38.625+02:002012-03-25T23:43:38.625+02:00Mm, den så kjempegod ut! Så flink du er :)
Hvor f...Mm, den så kjempegod ut! Så flink du er :) <br />Hvor får man tak i sånn pizzastein?MsCupcakehttps://www.blogger.com/profile/08945600968291835581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-44281723318096716092012-03-25T17:56:51.978+02:002012-03-25T17:56:51.978+02:00For øvrig, denne oppskriften så fantastisk deilig ...For øvrig, denne oppskriften så fantastisk deilig ut, takk for at at du deler den med oss!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-584561400332582852012-03-25T17:56:15.968+02:002012-03-25T17:56:15.968+02:00BLÅMUGGOST!?!?! Har det rablet for deg eller? Blåm...BLÅMUGGOST!?!?! Har det rablet for deg eller? Blåmuggost på pizza er en kardinalsynd som best burde straffes med steining!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-84963366270628972592012-03-25T15:47:03.493+02:002012-03-25T15:47:03.493+02:00Den så fantastisk god ut:) Et lite tips som også k...Den så fantastisk god ut:) Et lite tips som også kan prøves ut på den pizzan er å ta litt blåmuggost på:) Det er en helt vill opplevelse og rett å slett sinnsykt godt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-91654573545532949792012-03-24T09:36:27.399+01:002012-03-24T09:36:27.399+01:00Ser veldig bra ut:)
Hvor kjøper man pizzastein?Ser veldig bra ut:)<br /><br />Hvor kjøper man pizzastein?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-83008429744159312882012-03-23T22:15:17.782+01:002012-03-23T22:15:17.782+01:00Herlig, dette skal prøves!Herlig, dette skal prøves!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-23143282670060249392012-03-23T19:54:49.542+01:002012-03-23T19:54:49.542+01:00Åhh denne pizzaen ser helt lekker ut.
Har lyst ti...Åhh denne pizzaen ser helt lekker ut.<br /><br />Har lyst til å prøve denne oppskriften i morgen!!Camilla76https://www.blogger.com/profile/16249888107208178534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-40579346511146518682012-03-23T19:51:31.341+01:002012-03-23T19:51:31.341+01:00Får vann i munnen. Den så digg ut!Får vann i munnen. Den så digg ut!Helenahttps://www.blogger.com/profile/16920183246170533157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-32652194470346782162012-03-23T19:18:15.164+01:002012-03-23T19:18:15.164+01:00æsj fæl pizza, Grandis takk....æsj fæl pizza, Grandis takk....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8098619911944542271.post-5569924114510359082012-03-23T10:46:23.762+01:002012-03-23T10:46:23.762+01:00Så gøy! Takk for det, Magne:)Så gøy! Takk for det, Magne:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/06012786954331636831noreply@blogger.com