tirsdag 30. desember 2014

Leserenes topp 3 i 2014

Det er bare å legge seg flat. Lovnader om nye blogginnlegg og oppskrifter som skal legges ut, har det ikke blitt noe som helst av. Ikke et eneste blogginnlegg siden september! De siste bildene jeg la ut er tatt på verandaen i full sol. Ja, det var faktisk så vidt jeg husket passordet for å komme inn på bloggen min...

Som dere har skjønt og sett har jeg brukt rekordlite tid på blogging og matlaging i det siste. Middagene blir laget på rundt et kvarter om dagen. (Not to my liking).
Dette har nemlig vært tidenes travleste høst. Usosial unntakstilstand. Jeg både jobber og studerer for fullt. Jeg har verdens morsomste jobb som oppsluker meg totalt, så den lille, dyrebare tiden som er igjen bruker jeg sammen med familien min.

Nå er det juleferie, og jeg har tid til å gi et lite livstegn, endelig!
Jeg blogget aktivt fram til sommeren så jeg hadde lyst til å ta ut statistikk på dere lesernes favoritter nå som det nærmer seg nyttår og allting.

Her ser dere mine mest populære retter på bloggen i 2014:

1. Innbakte pølser
Det er ikke bare hos dere dette er en favoritt. Disse pølsene har blitt ekstremt populære hjemme hos oss. Alle jubler når de står på bordet, så de har vi laget igjen og igjen og igjen i år.



2. Vafler med havregryn
Vafler er jo bare så godt. Oppskriften på sunne vafler slo skikkelig an på selveste morsdagen.


3. Kladdkake
Sjokoladekake, seig og klissete. Lages på null komma niks.
Say no more...


Åh, nå ble jeg sulten.
Hva med dere?
 
Ønsker dere  i alle fulle fall en MATGLAD OG FANTASTISK NYTTÅRSFEIRING!
Hilsen,
Monica